Frankrijk, schrijfcursus nazomer 2017 – week van 25 september

Schrijfcursus op landgoed La Roumayère (Périgord)

Frankrijk

 

In de week van 25 september organiseert Magonia op landgoed La Roumayère de nazomer schrijfcursus. De prachtige natuur van de Périgord biedt ruimte voor inspiratie, concentratie en creativiteit. Net als bij de andere cursussen van Magonia gaat het ook hier om jou en jouw werk.

Voorafgaand aan de schrijfweek vraag ik je materiaal op te sturen, waarmee we samen aan de slag gaan. Ik ga in op vragen waar iedere schrijver mee geconfronteerd wordt (theoretisch kader), maar is er ook volop ruimte voor ontspanning en rust.

De cursusmaterialen en catering zijn bij de prijs inbegrepen, evenals de lunch en het diner. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Met vragen over de reis, of verblijfsmogelijkheden kan ik je altijd helpen. Voor meer informatie zie hier.

Uitgeverij Magonia

Een uitgeverij voor boeken van kwaliteit

Publicaties: 2016 Liever niet op reis, van Bertien Minco, Goed volk, van Arthur Japin en Geweld van kleine woorden, van Roos van Sen, Ravijn, van Jasper van Buren, Net veertien van André Platteel, De Sarcofaag, van Fan Eberhard en Een held in onze tijd, van Bert Bakker.

2017 De Jacht, van Hans Galesloot. Verwacht: Tussenruimte, van Truus Rozemond en Ik stond erbij en ik keek ernaar, van Berend Boudewijn.

 

Mijn aanbod

Ik bied hulp voor elke schrijver van elk niveau

De cursussen

Twee locaties: de binnenstad van Utrecht en het landgoed La Roumayère

Komende cursus: Frankrijk; week van 25 september 2017