Schrijven tijdens de feestdagen

Maak tijd voor jezelf en je schrijfplannen
Tijd voor je eigen verhaal

Tijd voor je eigen verhalen

Inspiratie, concentratie, creativiteit

Met een masterclass door Arthur Japin

Geen maand in het jaar waarin sociale verplichtingen zo zwaar drukken als in december. Je kunt niet iedere dag genieten van etentjes, bezoek en gezang onder de kerstboom. Daarom organiseert Magonia juist tijdens deze dagen een schrijfcursus.

Een goede reden om niet thuis te zitten. Van woensdag 27 t/m vrijdag 29 december (plust terugkomdag): dat is het alternatief van Magonia. De cursus wordt gegeven in het appartement van uitgeverij Magonia, in de oude binnenstad van Utrecht. Tijd en ruimte voor inspiratie, concentratie en creativiteit. Jij en je werk staan centraal. Mede daarom zal ik je vragen voorafgaand aan de cursus werk op te sturen.

 

Praktische informatie

Cursusmaterialen en catering zijn bij de prijs inbegrepen, evenals de lunches. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

De cursusdagen zijn van tien uur ’s ochtends tot vier uur ’s middags. Het adres is Minrebroederstraat 10B/3512GT/Utrecht

Voor meer informatie klik HIER

Uitgeverij Magonia

Een uitgeverij voor boeken van kwaliteit

Publicaties: 2016 Liever niet op reis, van Bertien Minco, Goed volk, van Arthur Japin en Geweld van kleine woorden, van Roos van Sen, Ravijn, van Jasper van Buren, Net veertien van André Platteel, De Sarcofaag, van Fan Eberhard en Een held in onze tijd, van Bert Bakker.

2017 De Jacht, van Hans Galesloot, Tussenruimte, van Truus Rozemond en Ik stond erbij en ik keek ernaar, van Berend Boudewijn.

Mijn aanbod

Ik bied hulp voor elke schrijver van elk niveau

De cursussen

Twee locaties: de binnenstad van Utrecht en het landgoed La Roumayère

Komende cursus: Utrecht – 27, 28, 29 december + terugkomdag