Schrijfcursus Boekenweek 2019

Vrijdagmiddagen: 8, 15, 22 en 29 maart

Verdeeld over vier vrijdagmiddagen organiseert Magonia de jaarlijkse Schrijfcursus Boekenweek. De boekenweek zelf is van 23 t/m 31 maart.

Wanneer?  Viermaal vrijdagmiddag in maart – van 14.00 uur tot 18.00 uur (totaal 16 uur)

Voor wie?  Je neemt je schrijfambitie serieus. Je wilt je verhaal vertellen. Dat kan fictie zijn, maar ook non-fictie of poëzie. Jij en je werk staan centraal. De oude binnenstad van Utrecht biedt volop inspiratie. Naast ruimte voor concentratie is er voldoende gelegenheid om je te ontspannen. 

 

Kosten  Voorafgaand aan de bijeenkomsten stuur je een keuze uit je eigen werk. (tussen de 20 en 30 pagina’s). Die tekst zal zorgvuldig gelezen worden. Ook tussen de cursusdagen in kun je werk inleveren. Een professionele reactie maakt onderdeel uit van het totale programma. Cursusmateriaal en catering zijn bij de prijs inbegrepen.

Inclusief een masterclass door Arthur Japin.

Cursusleider  Lex Jansen, uitgever en redacteur. In De Boekenkrant en Schrijven Magazine vind je zijn columns over de boekenwereld en het schrijfproces. 

Bereikbaarheid  Het appartement van Magonia ligt in het hart van het oude centrum van Utrecht, vanaf CS makkelijk te lopen, maar ook bereikbaar met de bus (bijvoorbeeld lijn 2, 8, 28). Het Janskerkhof, de Ganzenmarkt, het Neude en het Domplein zijn op steenworp afstand. 

Meer informatie  Voor meer informatie klik HIER / Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Betaling: een maand voorafgaand aan de cursus. 

Uitgeverij Magonia

Een uitgeverij voor boeken van kwaliteit

Onlangs verschenen: Adellijk Wild, van Maarten van Nispen tot Pannerden (7 februari) en De vorm van Ierland, van Truus Rozemond (12 februari).

Publicatieoverzicht

Mijn aanbod

Ik bied hulp voor elke schrijver van elk niveau

De cursussen

Twee locaties: de binnenstad van Utrecht en het landgoed La Roumayère

Komende cursus : Nazomer 2019: 14 – 18 oktober