Schrijfcursus ‘vrijdagmiddagen in november’

Vrijdagmiddagen: 9, 16, 23, 30 november

NIEUW: Een cursus bij Magonia duurde altijd een aantal aaneengesloten dagen. Nadeel van die organisatievorm is dat de cursisten tussendoor niets kunnen uitproberen. Bovendien is het voor mensen lang niet altijd mogelijk om drie of vier dagen achter elkaar van huis te zijn. Vandaar dat Magonia nu een schrijfcursus aanbiedt, verdeeld over vier vrijdagmiddagen.

Wanneer? 

Viermaal vrijdagmiddag in november – van 14.00 uur tot 18.00 uur (totaal: 16 uur)

 

Voor wie?

Je neemt je schrijfambitie serieus. Je wilt je verhaal vertellen. Dat kan fictie zijn, maar ook non-fictie of poëzie. Jij en je werk staan centraal. De oude binnenstad van Utrecht biedt volop inspiratie. Naast ruimte voor concentratie is er voldoende gelegenheid om je te ontspannen.

Kosten

Voorafgaand aan de bijeenkomsten stuur je teksten die zorgvuldig gelezen worden. Ook tussen de cursusdagen in kun je werk inleveren. Een professionele reactie maakt onderdeel uit van het totale programma. Cursusmateriaal en catering zijn bij de prijs inbegrepen.

Inclusief een masterclass door Arthur Japin

Cursusleider

Lex Jansen, uitgever en redacteur. In De Boekenkrant en Schrijven Magazine vind je zijn columns over de boekenwereld en het schrijfproces.

Bereikbaarheid

Het appartement van Magonia ligt in het hart van het oude centrum van Utrecht. Vanaf CS makkelijk te lopen, maar ook bereikbaar met de bus. (bijvoorbeeld lijn 2, 8, 28). Het Janskerkhof, de Ganzenmarkt, het Neude en het Domplein zijn op steenworp afstand. 

Meer informatie

Voor meer informatie: klik HIER / Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Betaling: een maand voorafgaand aan de cursus.

 

Uitgeverij Magonia

Een uitgeverij voor boeken van kwaliteit

Recente publicaties: 2018 Ithaka, voor onderweg, Fred Penninga en Jan Willem Campmans, Nachtkaravaan, Arthur Japin

Publicatieoverzicht

Mijn aanbod

Ik bied hulp voor elke schrijver van elk niveau

De cursussen

Twee locaties: de binnenstad van Utrecht en het landgoed La Roumayère

Komende cursus: Vier vrijdagmiddagen in maart, rond de boekenweek.