Persbericht

Persbericht

13 februari 2022

 

Op 5 maart publiceert uitgeverij Magonia de roman Lucie van Stans Lutz

 

 

Ogenschijnlijk een gewoon gezin: moeder, vader, drie dochters. Als Lucie in de jaren ’60 naar de middelbare school gaat, ziet ze datzelfde gezin met andere ogen.

Haar moeder wordt in alles wat ze doet gedreven door het geloof. Daarin botst ze niet alleen met haar dochters, maar ook met haar echtgenoot. Intussen maakt Lucie haar eigen ontwikkeling door. Dapper trekt zij ten strijde om haar plek in de wereld te veroveren. In ontroerende, soms hilarische, maar altijd herkenbare verhalen doet ze daarvan verslag.

 

 

 

 

 

 

Na haar opleiding aan de Academie van Beeldende Kunsten in Rotterdam is Stans Lutz altijd in het theater werkzaam geweest. Als decor- en kostuumontwerper was ze verbonden aan talloze producties.

Eerder schreef en tekende ze het non-fictie boek De Circusclown en het prentenboek Zakdoek.  Lucie is haar literair debuut.

Stans Lutz in de jaren ’60, de tijd waarin de roman speelt.

 

 

 

 

Lucie/paperback met flappen/12,5×20/200 pagina’s/ISBN 9789492241498/NUR 301/€ 21,95

Voor meer informatie of interview aanvragen: l.jansen@orange.fr // 0653105031

Uitgeverij Magonia

Een uitgeverij voor boeken van kwaliteit

Onlangs verschenen: ‘Het onmogelijke manuscript’ van Govert Derix, ‘Vrij van erfbelasting’ van Fred Penninga, ‘Een eeuwigdurend voorbij zijn’, van Sven Cohen Stuart en ‘De langstlevende’, van Truus Rozemond.

Publicatieoverzicht

Mijn aanbod

Ik bied hulp voor elke schrijver van elk niveau

De cursussen

Twee locaties: de binnenstad van Utrecht en het landgoed La Roumayère