Onze boeken

Uitgeverij Magonia geeft op kleine schaal teksten uit. De focus ligt op oorspronkelijk Nederlandstalig werk. Redactionele aandacht voor de tekst en de kwaliteit van de uitgave is kenmerkend voor de publicaties van Magonia. Inmiddels zijn er van verschillende titels ook eBooks leverbaar. Voor een overzicht van alle leverbare titels: klik op ‘onze boeken’ in het kader naast deze tekst.

Voor informatie over de auteurs, klik HIER

Meer over uitgeefactiviteiten

Schrijfcursussen

De schrijfcursussen van Magonia zijn bedoeld voor schrijvers die een klankbord zoeken, een professionele begeleiding bij het schrijfproces en een eerlijk oordeel over de kwaliteit van het werk. Maar Magonia gaat verder dan dat.

Meer over schrijfcursussen

Individuele begeleiding

Soms is het niet mogelijk om een cursus te volgen, maar ben je wel op zoek naar een persoonlijke, professionele begeleiding bij het schrijven. Die kan Magonia bieden, maar niet eerder dan na goed overleg.

Meer over individuele begeleiding

Beoordeling manuscripten

U schrijft teksten, maar u wilt graag weten wat een professionele lezer daarvan vindt? Dat kan. Uw werk wordt beoordeeld op grond van vijf criteria. (stijl, inhoud, literaire kwaliteit, vertelperspectief en overtuigingskracht). Naast een heldere analyse geef ik ook tips om de kwaliteit van de tekst te verbeteren.

Meer over beoordeling manuscripten