Individuele begeleiding

Voordat je kiest voor deze vorm moeten we eerst een gesprek hebben. Het gaat hier namelijk om een intensieve begeleiding, die veel vraagt van zowel de cursist als de cursusleider. Vooraf maken we samen een werkplan en worden er afspraken gemaakt over de duur en het doel van de begeleiding. Deze afspraken komen op papier.

Wanneer kies je voor deze vorm?

Je sluit publicatie niet uit, maar zover ben je nu (nog) niet. Eerst zoek je de juiste vorm voor je verhaal, je roman. Als inhoud en vorm elkaar versterken weet je hoe je verder zult gaan. Maar ook dan stuit je op talloze op te lossen vraagstukken, die je wilt bespreken. Het zal daarbij ook om keuzes gaan, die de kern van je mens-zijn raken. Uiteindelijk gaat schrijven ook altijd over liefde, leven, dood, twijfel en hoop.

Wie geeft deze begeleiding?

Lex Jansen. Dat is het korte antwoord. Maar als het nodig is, zullen we samen anderen erbij betrekken. Dat kunnen mensen zijn uit het boekenvak, maar afhankelijk van de roman kunnen dat ook mensen uit andere sectoren van de maatschappij zijn. Of niemand.

Waar wordt deze begeleiding gegeven?

Dat doen we in overleg.

Kosten

Dit is een zeer intensieve vorm van begeleiding is. De kosten zijn 65 euro per uur, exclusief BTW.  Voordat de samenwerking start, stuur ik je een offerte, gebaseerd op het werkplan.

Wil je meer weten, neem dan contact met me op.