Schrijfcursussen in 2018

Eerstvolgende cursus: vier vrijdagmiddagen in maart 2019, rondom de Boekenweek

Schrijfcursussen van Magonia

Bij de planning van de schrijfcursussen is zoveel mogelijk rekening gehouden met de schoolvakanties. Bij een aanmelding van minimaal vijf personen kunnen ze echter ook op de door jou gewenste data worden gegeven. Magonia biedt cursussen, met een eigen aanpak. Doordat Lex Jansen uitgever en redacteur is, ligt de nadruk van de begeleiding op de redactie van de teksten, zonder dat zaken als creativiteit, inspiratie en concentratie uit het oog worden verloren. Je eigen werk staat centraal. Steeds worden er verbanden gelegd met andere kunstvormen, architectuur, geschiedenis en filosofie.

Onderdeel van iedere cursus is een masterclass door een gerenommeerd schrijver. Voorbeelden: Arthur Japin, Pauline Slot, Christiaan Weijts.

De cursussen worden gegeven in de oude binnenstad van Utrecht, of op het landgoed La Roumayère, in Zuidwest Frankrijk. Hieronder vind je alle praktische informatie over de cursussen in Frankrijk en Utrecht.

Uitgeverij Magonia

Een uitgeverij voor boeken van kwaliteit

Onlangs verschenen: Adellijk Wild, van Maarten van Nispen tot Pannerden (7 februari) en De vorm van Ierland, van Truus Rozemond (12 februari).

Publicatieoverzicht

Mijn aanbod

Ik bied hulp voor elke schrijver van elk niveau

De cursussen

Twee locaties: de binnenstad van Utrecht en het landgoed La Roumayère

Komende cursus : Nazomer 2019: 14 – 18 oktober