Dames in zwaar weer

Dames in zwaar weer

23 januari 2021

 

                  De vrouwen bij van Opstal blaas je niet zomaar omver, ook niet in zwaar weer

 

 

Alle verhalen in deze bundel draaien om gebeurtenissen in de levens van vrouwen. Dat maakt ze herkenbaar voor iedere lezer. Door nieuwsgierigheid gedreven vertelt auteur Nienke van Opstal in een altijd levendige stijl over vriendschap, liefde, schuldgevoel en hoop. De verrassende invalshoek die ze kiest maakt van een ‘gewoon’ een ‘buitengewoon’ verhaal, of het nu speelt op een eiland voor de kust van Maine, op het werk, of op een fraaie vakantielocatie. De vrouwen bij van Opstal blaas je niet zomaar omver, ook niet in zwaar weer.

 

 

 

 

 

Nienke van Opstal (Hilversum, 1961) woonde met haar echtgenoot de eerste vijf jaar van hun huwelijk in de Verenigde Staten. Haar loopbaan in het onderwijs bracht haar in contact met uiteenlopende groepen binnen de samenleving. Als geboren observator ontdekte Nienke overal uitzonderlijke verhalen. In ‘Dames in zwaar weer’ zijn de mooiste samengebracht.

Hardcover, met stofomslag / Formaat: 135 x 210 / 192 pagina’s / ISBN 978 94 92241 405/ NUR 303 / € 21,95

Omslagontwerp en vormgeving binnenwerk: Esther van Gameren

Voor meer informatie of contact met de auteur: Lex Jansen, uitgever. Mailadres: l.jansen@orange.fr / 0653105031

 

Uitgeverij Magonia

Een uitgeverij voor boeken van kwaliteit

Onlangs verschenen: ‘Het onmogelijke manuscript’ van Govert Derix, ‘Vrij van erfbelasting’ van Fred Penninga, ‘Een eeuwigdurend voorbij zijn’, van Sven Cohen Stuart en ‘De langstlevende’, van Truus Rozemond.

Publicatieoverzicht

Mijn aanbod

Ik bied hulp voor elke schrijver van elk niveau

De cursussen

Twee locaties: de binnenstad van Utrecht en het landgoed La Roumayère