Schrijfcursus Nazomer 2019 in de Périgord

Schrijfcursus Nazomer 2019 in de Périgord

11 juni 2019

Locatie: Les Eyzies de Tayac, La Roumayère, in de Périgord (Zuid-West Frankrijk)

Bereikbaarheid: Transavia vliegt op Bergerac, maar ook met de auto is Les Eyzies de Tayac goed te bereiken.

Verblijf: In Les Eyzies de Tayac zijn meerdere mogelijkheden, van goedkope tot dure hotels, gîtes en bed and breakfast gelegenheden. Als je dat wilt, kan ik helpen bij het boeken van de accomodatie.

Neem je schrijfambitie serieus en meld je nu aan.

 

 

 

Net als andere jaren wordt er ook in 2019 een schrijfcursus georganiseerd op het landgoed La Roumayère, in de Périgord. We doen dat in oktober (in de week van de veertiende), omdat het dan schitterend is in Zuid-West Frankrijk, terwijl er nauwelijks nog toeristen zijn. Naast ruimte voor werk, is er ook volop gelegenheid voor ontspanning. Bos, zwembad, terrassen etc. Als je een idee wilt krijgen van de locatie kijk dan HIER

Jij en jouw werk staan centraal in de begeleiding die je tijdens de schrijfweek mag verwachten. Voorafgaand aan de cursus stuur je al werk op dat kan dienen als uitgangspunt. De cursusleider is Lex Jansen. Hij was jarenlang uitgever en uitgeefdirecteur van De Arbeiderspers en startte in 2014 zijn eigen uitgeverij en centrum voor auteursbegeleiding: Magonia.

In Les Eyzies de Tayac is niet alleen het nationale museum voor de prehistorie, maar ook een gerenommeerd studiecentrum, dat zich richt op diezelfde periode. In de directe omgeving zijn er grottekeningen van 40.000 jaar oud, maar ook kastelen en idyllische stadjes (Sarlat, Périgueux, Bergerac).

Voor alle praktische gegevens, klik HIER

 

Uitgeverij Magonia

Een uitgeverij voor boeken van kwaliteit

Onlangs verschenen: Zeetijd, van Jan van Ommen en Alleen de eenzamen, van André Platteel.

Publicatieoverzicht

Mijn aanbod

Ik bied hulp voor elke schrijver van elk niveau

De cursussen

Twee locaties: de binnenstad van Utrecht en het landgoed La Roumayère

Komende cursus : Nazomer 2019: 14 – 18 oktober en vier vrijdagmiddagen in november