Persbericht De Langstlevende – Truus Rozemond

Persbericht De Langstlevende – Truus Rozemond

29 oktober 2023

Op 26 oktober presenteerde uitgeverij Magonia bij Broese boekverkopers de nieuwe roman van Truus Rozemond

 

Drie nabestaanden, een vriend, de eerste en de laatste echtgenote kijken terug op hun leven met de op zesenzestigjarige leeftijd overleden hypnotherapeut en astroloog Leon.

Onderling verschillen zij sterk van elkaar en ze hebben ieder op een andere manier Leon meegemaakt. Ze kenden hem bovendien elk in een andere fase van zijn ontwikkeling.

Kun je als lezer iemand werkelijk kennen door de ogen van een ander, of krijg je juist inzicht in het denkbeeld van die ander?

Hoe heeft de tijdgeest ieders ervaringen beïnvloed? Is Leon vooral een product van zijn tijd? En hoe zit dat met degenen die hem hebben liefgehad?

 

 

@Godfried van Utrecht

 

Truus Rozemond schrijft psychologische romans. Haar romandebuut Een verwaarloosd huis verscheen in 2017 bij uitgeverij Xanten. Tussenruimte (2017) is haar eerste publicatie bij uitgeverij Magonia, gevolgd door De vorm van Ierland (2019) en Weg uit de armoede (2021). Daarnaast schrijft zij korte verhalen en gedichten waarvan er in diverse bundels enkele zijn opgenomen. Voor zij fictie schreef, publiceerde zij, als onderwijskundig psycholoog, boeken en artikelen op haar vakgebied.

 

 

 

 

 

‘De langstlevende’/ Paperback 12,5×20 / 160 pagina’s / ISBN 9789492241627 /NUR 301 / € 19,95

Voor meer informatie: l.jansen@orange.fr / 0653105031

Uitgeverij Magonia

Een uitgeverij voor boeken van kwaliteit

Onlangs verschenen: ‘Het onmogelijke manuscript’ van Govert Derix, ‘Vrij van erfbelasting’ van Fred Penninga, ‘Een eeuwigdurend voorbij zijn’, van Sven Cohen Stuart en ‘De langstlevende’, van Truus Rozemond.

Publicatieoverzicht

Mijn aanbod

Ik bied hulp voor elke schrijver van elk niveau

De cursussen

Twee locaties: de binnenstad van Utrecht en het landgoed La Roumayère