Persbericht. Moederliefde, een literaire thriller van Femmy ten Cate

Persbericht. Moederliefde, een literaire thriller van Femmy ten Cate

09 maart 2024

Op vrijdag 12 april 2024 presenteert uitgeverij Magonia in samenwerking met Theater Boekhandel Donner in Rotterdam de literaire thriller Moederliefde van Femmy ten Cate

 

Een moeder, een zoon, een kelder

Leen is zevenentwintig jaar oud als hij door zijn moeder gevangen wordt gehouden in een kelder. Van vrijlating kan pas sprake zijn als hij zelf het antwoord geeft op de vraag waarom hij is opgesloten. Heeft dit alles te maken met zijn aandeel in de verdwijning van zijn tante, een bekende politica? Of wellicht met een noodlottig ongeluk waarover binnen de familie niet gesproken mag worden? Dat blijkt niet het geval. Leen heeft geen idee waarom het dan wel gaat en ontsnappen is onmogelijk. Intussen gaat er ook nog iemand met zijn identiteit aan de haal.

De sleutel voor zijn vrijlating is te vinden in het verleden. Leen ontrafelt zijn eigen geschiedenis en die van zijn familie, waarin de relaties al jaren op scherp staan. Diep onder de oppervlakte sluimeren oude demonen.

 

 

Femmy ten Cate studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ze was jarenlang journalist en hoofdredacteur van diverse tijdschriften. De literaire thriller Moederliefde is haar roman debuut.

 

Moederliefde / Paperback / 248 pagina’s / ISBN 9789492241696 / NUR 305 / € 22,95

Voor meer informatie: l.jansen@orange.fr / 0653105031

Uitgeverij Magonia

Een uitgeverij voor boeken van kwaliteit

Onlangs verschenen: ‘Het onmogelijke manuscript’ van Govert Derix, ‘Vrij van erfbelasting’ van Fred Penninga, ‘Een eeuwigdurend voorbij zijn’, van Sven Cohen Stuart en ‘De langstlevende’, van Truus Rozemond.

Publicatieoverzicht

Mijn aanbod

Ik bied hulp voor elke schrijver van elk niveau

De cursussen

Twee locaties: de binnenstad van Utrecht en het landgoed La Roumayère