Persbericht

Persbericht

11 januari 2020

 

Op vrijdag 31 januari presenteert uitgeverij Magonia in samenwerking met de Bilthovense boekhandel de gedichtenbundel ‘Als alles anders’, van Els van Stalborch.

Als alles anders, gedichten voor patiënten, familie en vrienden.

Als je de diagnose kanker te horen krijgt, verandert je wereld. Zekerheden vallen weg en er komen heel veel vragen. In deze bundel heeft de dichter op onnavolgbare wijze niet alleen oog voor de grote, maar juist ook de kleine veranderingen in het leven na een lastig te accepteren diagnose.

Moeilijke en mooie momenten, zwaarte en lichtheid, stilte en de lach van een kind, ergens op de gang. Herkenbaar en bemoedigend, niet alleen voor de zieke, maar ook voor zijn omgeving, familie en vrienden.

 

 

Deze bundel is samengesteld uit gedichten die Els van Stalborch schreef toen zij zelf en later ook haar geliefde te maken kregen met kanker.
Ze beschrijft onder andere de pijn, de hoop, de liefde, de eenzaamheid, gevoelens die allemaal door je heen stromen bij deze onherroepelijke wending in je leven.

‘Als alles anders’ is tot stand gekomen dankzij de ondersteuning van het K.F. Heinfonds, de StichtingElise Mathilde, de Lionsclub Bilthoven en de Rotaryclub Bilthoven.

Els van Stalborch, ‘Als alles anders’//ISBN 9789492241351 // Prijs: 9,99 euro // Omvang 44 pagina’s // Te koop of te bestellen bij iedere boekhandel in Nederland en Vlaanderen. Voor meer informatie: l.jansen@orange.fr / 0653105031

 

 

 

Uitgeverij Magonia

Een uitgeverij voor boeken van kwaliteit

Onlangs verschenen: Zeetijd, van Jan van Ommen en Alleen de eenzamen, van André Platteel.

Publicatieoverzicht

Mijn aanbod

Ik bied hulp voor elke schrijver van elk niveau

De cursussen

Twee locaties: de binnenstad van Utrecht en het landgoed La Roumayère

Komende cursus : Nazomer 2019: 14 – 18 oktober en vier vrijdagmiddagen in november